4rt DIA EN TAMPERE

 4rt DIA

Avui he tingut una reunió amb les 2 profes que tracten el tema de la sostenbilitat en el centre.

Les professores m'han contat que el tema de la sostenibilitat el tracten des de les diverses materies i que obligatòriament han de tractar-lo en totes les matèries ja que està inclós en totes les matèries dins del currículo.

Ací el curs escolar es divideix amb 5 diferents periodes que duren aproximadament 1 mes i mig i canvien d'horari i d'assignatures 5 vegades a l'any.


Es diu que Finlandia és el país dels mil llacs, però també està ple de boscos.
Després de la jornada de l'institut, he anat a pegar una volta amb dos professores del centre a un dels barris més bonics de Tampere. Aquest barri està rodejat de boscos frondosos i hem estat passetjant una bona estona mentre parlavem de futurs projectes i colaboracions.




Tampere està situada entre 2 llacs , de manera que des d'alguns punts de la ciutat es poden observar els 2 llacs a cada costat.


Els carreres de la ciutat també esta plena de mercadets de fruita, menjars típics i productes de 2a mà.
M'ha cridat l'atenció de la quantitat de botigues que hi han de 2a mà!!
Ací vos passe algunes fotos del mercadet.


Les fruites del bosc són una part molt important en la gastronomia finesa. Els finesos tenen com a tradició eixir al bosc a recollir aquest tipus de fruits amb amics i familiars.


Altra curiositat és que els estudiants universitaris (sols aquells que estudien carreres tècniques) es visten amb uns "monos" de colors, segons la carrera que estudien tenen un color diferent. 
Aquesta setmana, pel carrer està ple d'universitaris celebrant l'inici de curs i estan als parcs amb música i balls.



















Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Budapest. Dia 5

3r DIA A TAMPERE