ULTIM DIA EN L'ESCOLA DE TAMPERE

 ÚLTIM DIA A L'ESCOLA DE TAMPERE

Avui ha sigut un dia especial per a l'escola, ja que els alumnes de l'ultim curs de batxiller es feien la foto de la graduació i celebren que falten 100 dies per a finalitzar l'escola i començar a preparar l'examen d'accés a la Universitat.

També tot l'equip docent s'ha fet la foto de grup. Cadascú tenia que dur un objecte relacionat amb la seua assignatura.

 


El dinar, com tots els dies ha sigut a les 11:30h, alguns dies inclús he dinat a les 10:30h. Vos envie una foto per a que vegeu que ací gasten els fruits rojos de totes les maneres i està present en tots els plats d'acompanyament, amb mermelada....etc 


El centre està al costat d'un centre de primària on cada dia puc vore als alumnes de primària jugar en el pati i avui m'ha cridat l'atenció vore a unes xiquetes jugar al tradicional joc popular de la "goma", així que no he pogut evitar interactuar amb elles i ensenyar-los algunes de les nostres cançons. Les xiquetes estaven molt emocionades i han aprés ràpidament!!!



Després he assistit a una classe de Física on el professor ha explicat el funcionament d'un aparell anomenat "influence generator" , un aparell que genera electricitat estàtica amb un voltatge de 1000 i inclús 100.000 Volts.


Ja per la vesprada hem anat a sopar a casa de una de les professores Finlandeses on hem probat la sopa de salmón, salmón fumat i la carn de ren.




He finalitzat la setmana molt contenta d'aquesta experiència i satisfeta ja que les expectatives de col.laboració i de realitzar futurs projectes, intercanvis i mobilitats amb alumnes són molt elevades. 


 




Comentarios

Entradas populares de este blog

Budapest. Dia 5

3r DIA A TAMPERE