Budapest. Dia 3

 

Hui en classe hem explorat la nostra actitud respecte a la diversitat. Ha sigut una classe molt dinàmica, en la qual hem començat explorant algunes coses que ens fan diferents als altres,  hem teatralitzat diferents situacions d’assetjament i hem parlat molt sobre la situació en les nostres escoles. És una de les parts que més estic disfrutant d’aquesta mobilitat, l’intercanvi d’experiències entre els companys.

Després ens ha tocat presentar les nostres escoles als dos valencians de la classe. Dos realitats molt similars front a la del resta de companys.

Per la vesprada he fet una visita al balneari. Sabeu per què Budapest té més de 50 fonts d’aigües termals? Doncs perquè en l’època de l’ocupació soviètica els soviètics estaven buscant gas natural i petroli i feren moltes perforacions, i cada vegada eixia només aigua termal. Gas no trobaren, però varen deixar la ciutat amb un recurs turístic d’allò més relaxant.

 


També he visitat l’illa Margarida, una immensa illa en mig del Danubi que és un com un jardí   gegant, ple de gent passejant, en bicicleta, fent esport o simplement disfrutant del bon oratge amb amics.

 


 

Comentarios

  1. És interessant veure com tracten en altres centres europeus l'assetjament... 😊

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Budapest. Dia 5

3r DIA A TAMPERE