Dimecres a Dublín i un arc de San Martí.

 L'activitat formativa de hui ha estat emmarcada en l'EPIC Museum. El museu de l'emigració, que conta la historia de les persones que hagueren de marxar d'aquest país. Han sigut moltes i diverses les circumstancies que han abocat aquesta gent a haver de marxar de la seua terra: fam, injustícies socials, falta d'oportunitats... Actualment hi han uns 7 milions d'habitants a Irlanda, però, s'estima que els descendents d'emigrants irlandesos són 70 milions. Aquest fet explica l'extensa influencia de la cultura irlandesa arreu del món. 

A l'entrada de la visita podíem llegir:

"We all come from somewhere".

Veritat absoluta que hom deuria tenir present sempre. 

 



L'activitat consistia en una espècie de gimcana plantejada amb recursos tecnològics. Recursos que a posteriori hem treballat a l'aula i que podem considerar que queden incorporats al nostre repertori.

Com cada dia hem aprofitat la vesprada per compartir i viure Dublín amb els companys. El Phoenix Park, i un pub típic irlandès han sigut l'escenari de les nostres vivències. El final de la vesprada ens ha regalat un oportú Arc de San Martí. El cel d'Irlanda ha volgut recordar-nos la llegenda del follet i el calderó de monedes d'or, arrelada fortament a aquesta terra.






Comentarios

  1. Esteu aprofitant el temps.. Aprenent i coneguent la ciutat i també persones amb cultures diferents. Esperit Erasmus 100%😘

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Budapest. Dia 5

3r DIA A TAMPERE