Dia 4 Xipre
El sol acarona de nou les finestres de bon matí i cada vegada es fa més present l'estiu. Després d'esmorzar eixim al punt d'encontre, but we have improved, hem llogat un cotxe per moure'ns amb més facilitats. Alguna vorera que altra i algun cotxe enfront de nosaltres ens recorda que la influència britànica a l'illa (fins els anys 60 aproximadament) també va afectar a la forma de conduir.
Avui hem visitat un espai, la Biofarm Riverland, que ens ha provocat sensacion contradictòries. Allà hi ha tota una filosofia de producció de sector primari respectuosa amb el medi ambient i també en els animals. Tot i això, veure els processos d'extracció de llet de cabra i els corrals ens ha deixat una sensació agredolça.
Centrant-nos en l'aspecte didàctic, hem pogut veure el procés d'elaboració del "Halumi" un formatge artesanal en aquesta granja que recorda al nostre "formatge fresquet". Després d'això, de nou ens hem dividit en tres grups.
D'una banda hem pogut treballar entorn a les característiques de personalitat que podem trobar en l'alumnat i quines estratègies podem desenvolupar per facilitar l'accés a l'aprenentatge de cadascun dels perfils que podem tenir a l'aula.
D'altra banda, hem analitzat els recursos naturals que trobem al voltant (interessant perquè en certa manera compartim característiques climàtiques, i per tant també espècies vegetals) i com poden ser aprofitats per crear activitats relacionades amb el currículum.
Finalment, l'aprenentatge d'un Erasmus no només queda als matins. Les vesprades estem aprofitant-les per entendre Nicosia com a ciutat, amb la peculiaritat que la parteix una frontera (com si fos la Berlin dels anys 80 del segle passat). No tenim temps de contar tot el que ocorre, però està sent una experiència d'allò més enriquidora en molts sentits.
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
ResponderEliminarQuan torneu ja ens contareu amb més detall tot! Sembla molt interessant 😘
ResponderEliminar