Dia 3 Xipre

 El curset va avançant i ens van duent a nous espais naturals on poder desenvolupar activitats. Hui hem anat a les muntanyes de Troodos que és la part muntanyosa més verda de l'illa i és troba al centre de la mateixa. Sembla que ens desplaçarem els tres cursos junts durant tota la formació i una  vegada al lloc cadascun de nosaltres participa en unes activitats diferents. Hem començat amb unes dinàmiques per activar el cos i connectar amb l'entorn, arbres, riu i la Terra. Després ens hem separat i cada professor ha preparat unes activitats per al seu curs. 

Al curs de Sergi han realitzat jocs d'orientació on la lògica y les matemàtiques estaven ben presents. Després s'ha treballat el color a la natura amb una activitat d'extreure colors de manera natural de les plantes, flors,  fulles,... Per finalitzar amb la recol.lecció de residus a la zona del visitor center per prendre consciència del mal ús que fem d'aquestos espais.




Al curs d'Odiel s’ha treballat entorn a les emocions negatives i s’han donat estratègies per poder afrontar-les. Les pors o l'ansietat poden treballar-se utilitzant l'EFT una tècnica que es basa en els punts de pressió i en la generació "d'hormones positives" que faciliten la superació dels mals moments. 

Al curs de Nàdia s'han centrat en el creixement personal. Primerament, s'ha realitzat una meditació guiada per relaxar-se i connectar amb el moment present (l'ara i ací). A continuació, s'ha fet una activitat per ser conscients de les emocions que ens aborden i, sobretot, per aprendre a donar-li la importància adequada. La sessió ha finalitzat amb una roda de la vida en la qual s'ha representat gràficament el nostre món interior i les nostres prioritats de vida. Amb tot, s'ha buscat com arribar 

l'equilibri i al benestar personal.




Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Budapest. Dia 5

3r DIA A TAMPERE